Posted on

Гръб за кухня от фолио с мраморен дизайн

Фолио за гръб на кухня Черен мрамор

Гръб за кухня от фолио

Разгледайте красивите ни фолиа за гръб на кухня, които съвършено имитират мраморен камък. Гръб за кухня от фолио МАГАЗИН

Какво представлява фолио за гръб на кухня?

Гръб за кухня се изработва от немско ПВЦ фолио, издръжливо на влага. Фолиото е самозалепващо се, само трябва да отстраните хартиения гръб и да залепите на стената или плоскостта, която сте приготвили за целта. Може да се залепи върху плочки, върху стар гръб на кухня от пдч или мдф. Може да се залепи, върху стъкло или директно върху шпаклованата стена. Може да залепите фолиото върху всякаква гладка повърхност, която е непрашна.

Ако е върху стъкло или друга много гладка повърхност може да приложите и воден монтаж.

Фолиото за гръб на кухня е ламинирано със защитен ламинат, който предпазва изображението от надраскване. В този случай може да почиствате гърба на кухня с препарат за стъкло, спирт и други неабразивни продукти. Не се използва телече за съдове.

Фолиото е със стандартен размер, като е сметнато с по един сантиметър да мине зад кухненските шкафове. Ако желаете различен размер, може да ни изпратите запитване и да изработим фолио за гръб на кухня с какъвто размер ви е нужно. Очаквайте съвсем скоро и други красиви изображения подходящи за вашата кухня. Може да ни изпратите и ваша снимка, от която да изработим гръб за кухня. Трябва да се съобразите горе-долу с пропорциите на гърба, а нашият дизайнер ще направи останалото.

Може да поръчате готов гръб за кухня от фолио в нашия онлайн магазин или като се свържете с нас във формата по-долу.

Свържете се с нас с формата по-долу или на посочения телефон: 0899 107 762, за да обсъдим вашата идея за гръб на кухня от фолио.