Posted on

Дизайн на фототапети

Рисуване на изображения по поръчка
Нуждаете ли се от дизайн на фототапети? Харесали сте си изображение в интернет, което искате да се отпечата в големи размери? Ако то не е подходящо като качество, може да се възползвате от услугите на нашия графичен дизайнер, който ще създаде за вас дизайн за фототапети!
В мрежата се предлагат много интересни идеи за интериорна декорация, но самата реализация не е осъществима при всички случаи. Ако Ваш интериорен дизайнер Ви представи проект с изображение, което харесвате, достатъчно е, да ни изпратите малка мостра на изображението и ние ще изработим файл подходящ за печат в големи размери. Много често интериорните дизайнери не разполагат с големи изображения подходящи за печат на фототапети. Това не е проблем, ако се свържете с нас. Ние ще направим вашия дизайн на фототапет, точно както го желаете. Можем да предложим изработването на самия файл, както и цялостно изпълнение на посочения проект за фототапети, който сте си избрали. Предлагаме различни материали за изработване на фототапети, според изискванията Ви и според дизайна на файла.

Изпратете ни изображение и ние ще го направим на фототапет

Получаваме много изображения от Pinterest с интересни декорации на стени, но не и с реална възможност за реализация към крайния клиент. Изпратете ни желаното изображение и ние ще Ви отговорим, какво е възможно да се направи, за да получите качествен файл за печат в големи размери.

Дизайн на фототапети – какво представлява?

Понякога за постигането на идеален файл за печат е необходимо пълно прерисуване на файлът. Разбира се, това се случва на компютърни програми, чрез които вашето изображение става годно за широкоформатен печат. Когато малкото изображение е рисувано, е значително по-лесно да се извършат корекциите за употребата на файла. Ако обаче изпратеното изображение е малка снимка, не винаги е възможно да се извършат корекции. Снимки с телефон например, не са особено подходящи за печат на фототапет. В MirelArt ще се опитаме да направим всичко възможно за вашия най-добър дизайн.
Рисуване на изображения по поръчка
Рисуване на фототапет по поръчка
Последвайте ни във Фейсбук Свържете се с нас чрез Контакти или във формата по-долу:
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.