Posted on

Здраве с Алое Вера гел от Форевър

В МирелАрт освен, че сме привърженици на уникалното, креативно творчество, сме фенове и на здравословния начин на живот. Не можем да не отдадем значение на това, как живеем, как се грижим за себе си, с какво се храним и тн. Все пак в живота не е най-важното работата и бизнеса, по-важно е здравето ни, защото ако загубим него, всичко друго няма да има значение. Няма творчество в болно тяло! Когато тялото е разстроено, неминуемо страда и духа, той се концентрира върху болестта и не може да твори, да действа активно, да се радва на живота и да получава вдъхновения!

Затова създадохме нашата категория „Здраве“, за споделяне на благотворна информация свързана с благоденствието на целия ни организъм. Все по-трудно е днешно време човек да остане здрав. Това е така, защото навиците са много променени, качеството на продуктите също, създадени са, не с цел да сме здрави, а с цел по-голяма печалба и един постоянен абонамент към аптеки, болници и други.

Познавате ли хора, които не ходят на лекар? Които не купуват лекарства? Ние познаваме такива! Ние сме от тях!

Вече 20 години се възползваме от богатството на алое продуктите.

Но когато става въпрос за алое, фирмата е само една! Не се лъжете от продукти с алое, които се продават масово по магазините. Това е много малък процент алое (ако изобщо има такова) и множество добавки, стабилизатори, гума, ароматизатор и какво ли още не. Цената на такива продукти не е никак евтина, като се има предвид боклуците които съдържат. Четете внимателно опаковката и после върнете на рафта. Това не е здравословен продукт, а маркетингов такъв, който чрез подсладител да ви се стори вкусен. Но вашето тяло няма да реагира положително на този химичен продукт.

Затова запомнете – Ако ще е Алое – само от Форевър!

Фирмата номер едно в отглеждане, производство и разпространение на Алое под всякаква форма е Форевър!

Алое Вера от Форевър

Гелът от Форевър съдържа 99,7 % чист гел от листата на Алое Барбаденсис. Без консерванти! Без добавени химикали, без химична обработка, за да достигне до нас, по възможно най-чистия начин и да извлечем максимум ползи за тялото ни.

Само, който не е опитал от този елексир не е почувствал ползите и разликите!

Напитки Алое Барбаденсис от Форевър

Форевър създаде три допълнителни вкуса, подходящи за малки деца и хора чувствителни към оригиналния вкус на Алое Вера гелът. И най-капризните вече не могат да устоят на плодовите предложения на Форевър. Забележете, че процентът на гел е все още много висок – 84%, 86% и 90%. Така освен ползите ще се насладите и на прекрасен вкус. Допълнително ще усетите положителните качества и на самият плодов сок от съответния плод – ябълка, праскова и манго.

Спецификация на продукта

СЪСТАВКИ: Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (99,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)].

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в изправено положение в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 99.7% чист гел от вътрешността на листата Без консерванти Подпомага храносмилането Подкрепя имунната система Допринася за усвояването на нутриенти Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива.

Ако се нуждаете от допълнителна информация или просто желаете да опитате този невероятен елексир, може да се свържете с нас, чрез онлайн магазина ни, на посочения телефон: 0899 107 762 или да получите съдействие от нашия Супервайзор Лейля Василева.

Всички снимки са любезно предоставени от Форевър България!