Posted on

Изработка на фото книги за завършване на детска градина

Фотокниги

По случай завършването на подготвителните групи и завършване на начално образование организираме заснемане на децата и изработка на фотокниги.
Заснемането се извършва през месеци март – април, за да има достатъчно време за дизайн и изработване на самите книги. Възможно е и по-късно, но тогава книгите ще бъдат раздадени след официалната дата и тържеството, които най-често са около 25 май.

Изработването на фотокнига е прецизен и бавен процес, затова е необходимо повече време. Освен фотокниги, предлагаме и възможност за отпечатване на снимки от желаните кадри на децата. Заснемането може да бъде осъществено на открито в самата детска градина или училище. Фотокнигите са с твърди корици и твърди страници.

Ето и нашето предложение за фото книги:

– Заснемане на децата индивидуално.

– Дизайн на фото книга, включва: До 18 страници от твърд картон и висококачествен печат. Корица с дизайн и лого на градината, ако има, може и снимка на градината.

– Първа страница вътрешна на корицата, 2 бр. обща снимка на групата през изминалите години, ако има такава, и надпис.

– Вътрешни страници по 2 деца на страница заснети в двора на градината, с индивидуално облекло, според стила и желанието на децата и родителите. Изписва се името на всяко дете и какво мечтае да стане като порасне, какво иска да учи и тн.

– В средата на фото книгата – обща снимка на децата, с учителите в носии, тоги или каквото изберат родителите.

– Последна страница: Снимки на учителите и директора на градината, имена.

Цена за заснемане, дизайн и изработване на фото книгите – 35 лв – 45 лв на брой в зависимост от броя деца и страници на книгата.

Цената важи над 15 фото книги.

При интерес, моля да спазите следните срокове: Срок за събиране на сумата – 18 март Срок за организиране на заснемането – 31 март Срок за предаването на готовите фото – книги 25 май. Ако не държите да се спази тази дата, останалите срокове също са променливи.

Погледнете видеото, за да добиете представа:

Вижте други наши дейности с които можем да ви бъдем полезни:Услуги за детски градини.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете повече информация, може да се свържете с наш представител и да поискате среща на живо в удобно за двете страни време. Допълнително информация може да получите и по телефона.

Телефон за връзка: 0899 10 77 62 – МирелАрт

e-mail: Info@mirelart.com

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.

Последвайте ни във Фейсбук