Posted on

Колекция продукти Осъзнато творене

Осъзнато творене

Колекция продукти Осъзнато творене с Аделина

За нас от МирелАрт е голяма радост и чест да ви запознаем с творческите предложения създадени специално за едноименния ютуб канал и подкаст. Радваме се, че Аделина Димитрова избра именно нас! С удоволствие ви представяме новите ни фен продукти, които изцяло ще отговарят на темите на Осъзнато творене, както и на учението на Башар.

Разгледайте нашите предложения в категория Осъзнато творене в онлайн магазина ни или последвайте препратките по-долу.

Ако посланията на Осъзнато творене ви резонират и искате всички да знаят това, поръчайте си вашия любим продукт. Направете подаръци на близките си хора, с послания, които ще променят живота им. Може да избирате от готовите ни продукти или да изработим ваша собствена идея.

Нещо повече за Аделина и Осъзнато творене:
Харесай фейсбук страницата Осъзнато творене с Аделина
Официален сайт на Аделина Димитрова: AdelinaDimitrova.com
Официален YouTube канал: Осъзнато творене
Станете част от вайбър групата: Осъзнато творене

Чаша Осъзнато творене Формулата на Башар

Чаши Осъзнато творене

Предлагаме чаши с логото на Осъзнато творене от едната страна и Формулата на Башар от другата страна. По същия начин можем да изработим и с Петте закона на Творението, както и с надпис по избор. Последвайте препратката и изберете вашия модел чаша. Подготвили сме ви няколко готови надписи от които да изберете чаша с надпис по желание. Ако вашия любим цитат го няма, изпратете ни запитване и ще се свържем с вас.

Чаши Осъзнато творене с послание

Подходящи са за всякакъв повод, дори и без повод. Насладете се на любимата си напитка навсякъде и по всяко време в чаша създадена за вас!

Чашите са порцеланови, бели на цвят, 330 мл. Щампите са цветни и много издръжливи. Мастилата са екологични и не водят до алергии. Чашите са подходящи за микровълнова фурна и миялна машина. Имат чудесен гланц. Чашите се изработват с дизайн от двете страни.

Детска тениска Осъзнато творене с Аделина

Тениски Осъзнато творене

Подготвихме ви няколко модела тениски с логото на Осъзнато творене. Всеки модел разполага с богата гама цветове и размери. Изберете дизайна, който най-много ви допада и разгледайте предложените цветове и размери.

Разделили сме тениските в категории: Детски, дамски и мъжки. Във всяка категория има изброени различни дизайни на логото Осъзнато творене.

Тениските са изработени от 100% памук, щампите са екологични и не водят до алергии, подходящи и за малки деца.

Торба Осъзнато творене с Аделина

Торбички Осъзнато творене с Аделина

Памучни торбички за пазар, за разходка, спорт или да си сложите обяда за работа. Това е вашата идентична торбичка. Изберете дизайн от предложените или ни изпратете запитване с текст и дизайн, който желаете да Ви изработим.

Разгледайте всичките ни налични продукит в категорият Осъзнато творене.

Направете оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ползван всеки ден.

Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Можем да изработим и комплект от няколко чаши свързани по смисъл или като допълнение към чашата може да се изработи тениска, суичър или торбичка със същия дизайн и послание по желание.

Опишете подробно каква е идеята ви или посланието и ние ще ви предложим подходящ дизайн.