Posted on

Култът Фрида Кало

Картина Фрида Кало
Фрида Кало е личност, която заслужава да й се отдели време от живота на всеки човек, време за да я опознае, време за да е съпричастен с творчеството и вдъхновен от нея! Така стана и с нашата дизайнерка и художничка Цвети Копринкова, която бе завладяна от нейната личност! Вижте какво сътвори тя в нейна чест.

Фрида Кало в нашия онлайн магазин.

Всичко започна от красивата картина с камъни, с изображението на тази забележителна жена, изработена от художничката Цвети Копринкова, която все още е налична. Може да се възползвате и да закупите уникалната картина с камъни на цена 150 лв, размер 27 см х 33 см.
Картина Фрида Кало
Картина с камъни Фрида Кало

Какво предлагаме като продукти?

Ето и продуктите които изработихме ние в МирелАрт за по-голям кръг клиенти, понеже картината е само една, но затова пък можем да отпечатаме много други изображение със съгласието на Цвети Арт.
Тениска с Фрида
Тениска с Фрида Кало
Разгледайте богатата цветова гама от тениски с Фрида кало – Магазин Тениски Вдъхновени от красивата картина решихме да пробваме за пръв път и печат върху калъфка за възглавница, подходяща за различни помещения като декорация. Получи се много успешно!
Калъфка Фрида Кало
Възглавница с изображение на Фрида Кало
При желание можем да изработим и възглавница, а не само калъфка. А ако искате всички да видят, че сте неин фен, може да поръчате памучна торба и смело да я показвате навсякъде:
памучна торба с Фрида Кало
Памучна торба
Очаквайте още много различни модели, с всяка една прекрасна картина от камъни ние ще създаваме най-различни продукти, които да радват собствениците си, благодарение на Цвети Копринкова – Цвети Арт. Изпратете ни вашата идея и ние ще я реализираме.
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.
Последвайте ни във Фейсбук