Posted on

Лазерно гравиране на дърво

Лазерно гравиране на кухненска дъска
В МирелАрт предлагаме лазерно гравиране на различни видове дървени плоскости, кухненски дъски, табели за врати и други материали от дърво.
Предлагаме гравиране с лазер на кухненски дъски закупени от клиента. Може да ни изпратите вашата дъска, която сте си избрали и ние да я гравираме с надпис или изображение по ваше желание. Изработваме графичния дизайн на изображението с което искате да гравираме дъската. Показваме ви две мостри с наш дизайн, едната дъска е на наши клиенти, а другата е налична в нашия магазин. За вас ще изработим уникален дизайн, за да имате неповторимата кухненска дъска или съвсем различен и оригинален подарък за вашите близки.
Лазерно гравирана дъска
Лазерно гравирана дъска, предлагана в нашия каталог.
Лазерното гравиране има различни приложения. Може да се използва за рекламни цели или за сувенирни подаръци. Постига се уникалност чрез различния дизайн, който ще бъде гравиран. Повърхностите за подходящи за гравиране са много. Могат да бъдат от ПВЦ, метал, дърво и други. Преди да изработим дадена гравюра е добре да тестваме материалът. Ако се интересувате от лазерно гравиране може да се свържете с нас чрез контакти или формата:
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.
Последвайте ни във Фейсбук