Posted on

Няколко думи от дизайнера

Персонализирани подаръци MirelArt

Казвам се Мира Михова, графичен дизайнер съм от 11 години, професионален фотограф от 5 години. MirelArt е първият ми самостоятелен проект, в който реших да представя преди всичко някои от моите любими изображения, както и да споделя с вас работата на мои колеги и приятели. Така с общи усилия в екип, можем да предложим съвсем оригинални произведения за всеки клиент или интериорен дизайнер.

Малък файл от клиент

От малка снимка – голям фототапет!

Една от фирмите за интериорен дизайн с която работим, ни изпрати малка снимка, по която да направя голям файл, с качество за печат на фототапет.

Обработен файл за печат
Фототапет Балерини

Това е изпълнения файл, готов за печат, с перфектно качество. Фототапетът отговаря на всички изисквания, зададени от клиента и фирмата изпълнител. Съборазих се с желания балерините да бъдат с определен размер, сложени на точно определени позиции, за да може да се отваря врата и да не прикрива нищо, също да се съобразим с мебелите в стаят.

Ето и още един вариант на изображението с балерините, което беше предложение на фирмата изпълнител, а реализацията от мен.

Като графичен дизайнер с доста голям стаж мога да кажа, че владея в съвършенство Photoshop, Illustrator, а като фотограф – Lightroom. Преподавала съм уроци по Photoshop, изработвала съм абсолютно всичко, което може да се изработи дигитално, чрез тези три програми. Съчетавам перфектна фотография с обработка в съответните програми. Разполагам с камера 42 МР, която позволява изображението да бъде увеличено в перфектно качество над 10 метра х 6 метра. Това автоматично превръща фотографията в подходящ файл за широкоформатен печат.
Разбира се, има неща които не може да се заснемат, а трябва да се изработят от бял лист.

Прерисуване на изображение и промени според изисквания.

Наш редовен клиент, изпраща поредна снимка, от която да изработим голям файл за печат, по специално зададени размери и с допълнителни изисквания.

Снимка от клиент
Снимка от клиент, по която да се изработи голям файл за печат.

Голям фототапет с панели
Готов файл за печат на голям фототапет, с разчертани панели и специални допълнителни изисквания.

Файлът който изработих е с особено големи размери, за фототапет, с изисквания да бъдат добавени панели, за да придобие 3Д ефект за релеф. Така модерните бетонови блокове, в момента се реализират изключително лесно и поправимо, чрез фототапети. Файлът е съобразен с всички мебели, които ще бъдат поставени на стената.

Фототапет Атлас
Съвсем малка снимка, от която да се изработи голям фототапет. Поръчва го при нас, понеже може да се изработи в точен размер, а не в стандартните предлагани размери на пазара. Освен това предложихме няколко цвята за избор.

Фототапет Атлас
Изработен от мен, голям файл с размер по желание на клиента. Фототапетът е изработен директно в реалния размер на стената!

Фототапет Атлас
Допълнителен цвят за избор.

Векторизиране на изображения.

Векторизирането се извършва, за да може едно растерно (рисувано или фотографирано) изображение да може да се изработва във всякакви размери без разваляне на качеството. Векторизирането на изображения е изключително важно при ситопечат, офсетов печат, щампи и други. Ако имате растерно изображение, или вие лично сте нарисували такова на хартия, аз мога да го превърна в дигитално изображение, подходящо за всякакви цели.

Растерно изображение Сърна
Растерно изображение, рисувано с водни бои, сканирано и изпратено за векторизиране.

Растерно изображение Панда
Рисувано растерно изображение от наш клиент, нарисувано с водни бои, сканирано и изпратено за векторизиране.

Векторизирано изображение
Векторизирано изображение Сърна, подходящо за всякаква употреба, размерът вече може да бъде неограничен!

Векторизирано изображение Панда
Векторизираното изображение е готово за множество приложения. На практика вече няма невъзможно изпълнение, щом притежавате такова изображение. Файловете се предоставят в Илюстраторски формат.

Хиляди са файловете, които съм изработила за интериорни дизайнери и крайни клиенти. От лога, банери, рекламни листовки, плакати, уеб дизайни, векторизиране на растерни изображения, до широкоформатни изображения за печат в особено големи размери, фототапети, стикери за стени, декорации, паравани, фото щори и още много други.
Ако сте интериорен дизайнер, който се нуждае от графичен дизайнер, който да реализира Ваши идеи свързани с декорацията на проекта Ви, може да разчитате на моите възможности.
Портфолиото ми е твърде мащабно, за да може да се изложи в една страница, затова ако имате конкретни въпроси, може да се свържете директно с мен, на телефона за връзка или чрез формата за запитване.
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите - ширина х височина в см.