Posted on

Печат на уникални тениски

3D Тениска HELLOWEEN
Имате ли уникална идея за дизайн на тениска? Искате ли да направите подарък на приятели и близки с оригинална тениска? Ние ще ви помогнем!
Предлагаме висококачествен печат на тениски. Можем да реализираме вашата идея, да я изработим чрез графичен дизайн и да отпечатаме тениски, суичъри, бебешки бодита и други, чрез директен печат. Диретно отпечатаната щампа е мека и гъвкава, не дразни кожата и не се усеща от вътрешната страна на текстила. Печатът е изключително издръжлив във времето, избираме само най-добрите материали за отпечатване, за да може да се радвате на дрехите си максимално дълго. Директният печат върху тениски е единственият най-добър метод за пренасяна на изображението върху текстила, без никакво изопачаване или съкращаване на качеството на изображението. Файлът за печат се пренася с фотореалистично качество! Всички цветове са наситени точно както ги виждате на предварителния файл. При големи поръчки на фирми за фирмено облекло и печат на лога, надписи и други предлагаме отстъпки. Графичният ни дизайнер може да нарисува вашата идея за печат върху тениски и други дрехи, по предварително зададена снимка или чрез добро описание на идеята. Това е от голямо значение, защото уникалните файлове не се намират в интернет пространството.
3D Тениска HELLOWEEN
Печат на 3D тениски, индивидуален дизайн.
Тениска по поръчка
Печат на тениска по поръчка с индивидуален дизайн, тениска за татуист.

Какво друго можем да изработим? Печат на калъфки, торби, възглавници и други.

Освен печат на тениски, предлагаме и печат върху калъфки за възглавници, памучни торби и други. Може да разгледате възможностите тук: Вижде още: Така ще създадете уникален подаръчен комплект или просто ще зарадвате себе си. Изпратете ни идеята си и ние ще я реализираме. За връзка с нас използвайте Контакти или формата:
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.
Последвайте ни във Фейсбук