Posted on

Подаръци за Коледа

Подаръци за Коледа

Коледна Фотосесия в студио

Може би сред най-желаните подаръци за Коледа е семейната коледна фотосесия. За нашите клиенти живеещи в град Пловдив и областта можем да предложим красива фотосесия с коледни декори. Може да закупите ваучер, който да подарите на ваши близки и да ги изпратите на фотосесия в нашето студио. Хубаво е, това да се случи преди 23 декември, за да получат снимките си за Коледа. Представете си спомен, който ще им остане за цял живот. Отделно от всяка фотосесия можем да изработим още много сувенири и подаръци – календари, чаши с коледните снимки, тениски, торби, да отпечатаме снимки във всякакви размери и много други идеи.

Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Коледна Тениски

Друга интересна идея, която се използва през последните години за Коледа е коледните тениски. Цялото семейство се облича в еднакви тениски, разбира се, това изглежда доста празнично и красиво на снимките. Много е хубаво, когато коледните тениски се съчетаят с красивата атмосфера на дома. Ние изработваме коледни тениски по поръчка. Отнема няколко дни, затова е хубаво да се свържете с нас навреме. Показваме ви някои от изработените модели за наши клиенти.

Коледни чаши със снимка

Сред най-любимите подаръци, които се използват през цялата година е коледна чаша със снимка на децата или семейна снимка. Нашите чаши могат да бъдат изработени с две различни снимки от двете страни с индивидуален цялостен дизайн. Чашата е подарък, който ще радва близките ви всяка сутрин с кафето или по всяко друго време с любимата напитка. Предпочитан подарък е за баби, дядовци – чаша със снимки на внуците. Коледните чаши могат да бъдат изработени и само с послание за Коледа или снимки и послание, това е изцяло по ваше желание! Поръчайте коледна чаша със снимка в нашия онлайн магазин.

Коледни топки със снимки

Подарете едно истинско бижу – коледна топка със снимка! Толкова са красиви и сантиментални. Всяка година може да проследите как се е променило вашето дете. Закачете всички коледни топки на елхата, представете си, когато порасне? Коледните топки могат да се изработят със снимки от двете страни или снимка от едната и послание от другата страна. Задължително изписваме и датата, за да знаете, за коя година е топката със снимка. Коледната топка със снимки е сред най-желаните ни коледни подаръци!

Може да поръчате коледна топка от нашия онлайн магазин или като се свържете с нас във формата по-долу.

Календари

Най-доброто време за подарък на календар е преди новата година. Ние изработваме календари по поръчка със семейни снимки, детски снимки или друг дизайн по желание на клиента. Предлагаме различни модели календари – с една секция, с три секции или детски календари. Времето за изработка на календари е ограничено предимно в месеци ноември-декември. Хубаво е да планувате вашите календари да се изработят по това време. Представяме ви като мостра за календари нашите дизайни от колекция Осъзнато творене.

Може да разгледате всички продукти от колекцията в категорията Осъзнато творене.

Свържете се с нас с формата по-долу или на посочения телефон: 0899 107 762, за да изработим вашите уникални коледни подаръци.