Posted on

Подаръчен комплект за бебе

Уникален подаръчен комплект за бебе
Искате ли уникален подаръчен комплект за новородено бебе или подарък за кръщене? Вижте нещо, което ще бъде изработено само за вас, единствено за вашия повод и бебе!
В MirelArt, заедно с нашата колежка дизайнерка и художничка Цвети Копринкова изработваме уникални подаръци за бебета, новородени или други поводи. Изработваме подаръчен комплект, който може да съдържа оригинална картина с камъни, нарисувана от Цвети, с добавени камъни и попълнени данните на бебето или различни пожелания, текст и други. Картината е красиво рамкирана и остава чудесен спомен за цял живот на бебето и семейството. От изработената вече картина с камъни за бебето, ние изработваме дизайн за бебешко боди, тениска или калъфка, така подготвения дизайн е като жив, истински 3D ефект, може да видите на снимките.
3D щампа за бебешко боди
Подаръчен комплект за бебе с уникални щампи
Допълнително на бебешкото боди, калъфка или тениска може да има изписани други данни, пожелания или текст по поръчка. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас и ние ще създадем комплект уникален подарък за вашето бебешко парти. Бодитата и картините могат да бъдат изработвани и за 3, 6, 9 месечини на бебе или за всеки друг повод.

Всеки продукт може да се изработи в различни цветове

бодитата са възможни с къси ръкави и дълги ръкави. Всеки комплект за бебенце, картина с камъни надписани с данните на бебето, бебешко боди и картичка, Получавате в красива кутия! Бъдете уникални!“ 3D щампа за бебешко боди Готови модели бебешки бодита може да разгледате тук: Магазин – Бебешки бодита или да поръчате чрез формата по-долу. За връзка с нас използвайте формата по-долу или директно на посочения телефон: +359 879 236 700
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.
Последвайте ни във Фейсбук