Posted on

Картина от снимка – Кадилак

Картина Кадилак
Картина от снимка – Кадилак е авторска фотография със запазени права. Изработена е от наш дизайнер и фотограф. MirelArt е единственото място, където се предлага тази картина.
Ако желаете да закупите файла за печат, това е възможно, както и самата картина – отпечатана върху различни видове материали, опъната върху подрамка, готова за окачване. Начините за изработване на картината са много, може да бъде изработена и като плакат от различни материали – плакатна хартия или самозалепващо се фолио, подходящо за всякакви условия. Ако харесвате изображението и имате идея да го използвате, достатъчно е да се свържете с нас и ние ще реализираме идеята ви. Предлагаме изработка на всяка една картина от снимка, достатъчно е да ни изпратите снимка и да посочите желаните размери.
Картина Кадилак
Изработване на дизайни по поръчка
Картина Кадилак е подходяща за заведения, барове, открити барове на плажа, летни настроения и други. Всякакви ретро винтидж помещения също са подходящи. Картина Кадилак може да се изработи в особено големи размери, може да бъде дори фототапет. За връзка с нас използвайте Контакти или формата:
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.
Последвайте ни във Фейсбук