Posted on

Рисуване по стени и различни повърхности

Рисуване по стени на детски градини

Рисуване по стени

Нашата творческа дейност се разраства и добавихме нов член към екипа ни – художникът Лъчезар Вълчев с над 25 години стаж в областта на рисуването!

Художникът Лъчезар Вълчев е много скъп наш приятел, който се съгласи да работим съвместно по общи проекти свързани с изрисуването на детски градини, училища, заведения и други обекти, в зависимост от интересите на нашите клиенти. Възможностите му като художник са неограничени, покриват широк диапазон от дейности свързани с таланта му. От татуист до художник на стенописи и картини. Това гарантира големия му стаж и опит в рисуването. Може да се убедите в професионализма и творчеството му, като разгледате част от труда му тук, в нашия сайт.

Рисуване по стена в заведение
Един много красив проект за изрисуване на заведение. Рисуване по стена на механа на тема Васил Левски!
Малката русалка - рисунка върху стена
Рисуване върху тухлена стена и неравна мазилка. Малката русалка краси един от българските къмпинги по черноморието.
Рисуване върху винил
Малката русалка нарисувана върху винил, с подходящи материали за външни условия.

Имате желание за уникално изрисувани стени?

Ако сте директор на детска градина или училище и искате вашите стени в стаите да бъдат подходящи тематично изрисувани, може да се свържете с нас и да обсъдим заедно вашите идеи. Благодарение на таланта на художникът ни, вие ще имате невероятни класни стаи, в които може да се почувства духа на съответния предмет.

Ние разбира се предлагаме и дизайн по проект, който можем да ви представим преди самото изрисуване на стените. Много училища и детски градини закупуват стикери или фототапети, но те имат един недостатък, не са подходящи за всяка повърхност, а само за идеално гладки стени. Докато при рисуването това няма значение! Можем да рисуваме върху ВСЯКАКВИ повърхности с гарантирано качество и издръжливост.

Използваме екологични оцветители за стени, които са със сертификати за вътрешна употреба от фирмите производители.

Големината на проекта за нас няма значение, всичко е въпрос на време, в което да разпределим поръчките. Дали искате да изрисуваме една стена или цяла сграда, всичко е във възможностите ни, зависи от времето с което разполагате. Все пак трябва да имате предвид, че това е обемен труд и да му отделите подобаващото време.

На разположение сме да обсъдим всяка една идея, ние няма да ви дадем неточна информация, нито ще ви заблудим, а ще уточним всеки детайл и ще преценим дали можем да работим заедно.

Рисуване върху платно с подрамка

Рисуване върху платно

Предлагаме рисуване на картини върху платна с различни похвати, стилове и материали. Картините са с идеи на клиентите, поръчка на любими герои, пейзажи, репродукции на известни творби и други. Най-желани са за подаръци за празници на любимите хора.

Рисуване върху мебели

Рисуване върху мебели и различни плоскости

Това е добра идея за изрисуване в детски градини на мебели, които се използват от много години. Така старите мебели ще получат нов облик и ще радват децата. Ако желаете различен дизайн за вашите мебели в офис, арт студио или дом, това е напълно възможно!

Лъчезар Вълчев - рисуване по стени

Лъчезар Вълчев в действие

Това е една идея за обновяване на интериора в частен дом. Рисуване по гладка стена, директно върху латекса. Работи се чисто и без щети.

Репродукция на картина с маслени бои
Репродукция на картина с маслени бои. Когато искате да притежавате оригиналът, но той е само един, ние можем да ви помогнем. Картини красиви, като оригинала!

Съвсем скоро ще започнем да добавяме и готови принтове на картини изработени от Лъчезар Вълчев, за да може да си ги позволи всеки на достъпна цена. Ние сме гъвкави в предложенията си, важното е изкуството да докосне всеки, който се нуждае от него!

Свържете се с нас с формата по-долу или на посочения телефон: 0899 107 762, за да обсъдим вашата идея за рисуване.