Posted on

Семейни тениски за рождени дни

Комплект семейни тениски

Предстои Ви скоро рожден ден на детето? Искате да сте уникални и в синхрон, а също и да угодите на детето си да сте тематични с рождения му ден? Предлагаме Ви чудесно решение. Семейни тениски за рождени дни с любими герои или според темата на рождения ден. Можем да изработим и специална тематична рамка за снимки подходяща за Вашия празник в комплект със семейните тениски.

Печат на тениски за рождени дни

Рожден ден със Соник. Малкият Матео твърдо заявява на мама и тате, че иска рожден ден със Соник. След като обсъдихме идеята на майката, направихме примерен дизайн и предложихме за одобрение. Семейните тениски за рожден ден могат да бъдат с една тема но различни изображения или както е в случая – тениските на родителите са еднакви, а на детето е различна. Могат и трите тениски да бъдат с едно и също изображение. Хубавото е, че това не определя цената. Чувствайте се свободни да изберете Вашите тематични тениски за рождения ден на съкровището Ви!

Семейни тениски за рожден ден
Матео става на четири с тениски на Соник. Мама и татко са облечени тематично, за да го зарадват за рождения му ден.
Тениски за рожден ден
Тениските, които използваме за печат са изработени от 100 % памук, щампите са безвредни и не предизвикват алергии. Изключително качествен печат на изображението и дълъг живот на щампата. Препоръчително да се перат обърнати наобратно, с щампата навътре, на 30 градуса, комбинирани само с бяло пране. Възможна е изработка на тениски с различни цветове. Размери на тениските от XS до XXL, всички детски размери, включително и бебешки бодита.
Вижте Комплект семейни тениски Соник за рожден ден в нашия онлайн магазин.

Или всички налични модели в категорията ни: Семейни тениски за рожден ден

Разгледайте нашите категории продукти в онлайн магазина ни: MirelArt

Ако не намирате това, което търсите – изпратете запитване или ни се обадете.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете повече информация, може да се свържете с наш представител и да поискате среща на живо в удобно за двете страни време. Допълнително информация може да получите и по телефона.

Телефон за връзка: 0899 10 77 62 – МирелАрт

e-mail: Info@mirelart.com

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.

Последвайте ни във Фейсбук