Posted on

Суичър със снимка на домашен любимец

Суичър с кученце

Най-сладкият подарък, който можете да направите на любим човек, който обича и има домашен любимец! Бъдете сигурни, че този суичър ще бъде оценен подобаващо. Както сигурно се досещате, снимката ни я изпращате вие, ние я обработваме графично, да стане като нарисувана, правим подходящ дизайн според животинчето и снимката и отпечатваме уникалното худи.

Изпратете ни снимка

Може да се свържете с нас, чрез формата за контакт или чрез вайбър. Изпратете ни снимка на животинчето, което искате да отпечатаме върху суичър. Следва да изберем цвят худи (суичър с качулка). Изборът е между следните цветове – бяло, черно, сиво, червено и тъмно синьо. Според цвета суичър, ние ще подготвим дизайн за вас и ще ви го представим за одобрение.

Размерите на суичърите започват от S и завършват до . Черно и бяло худи има в дамски и мъжки вариант, с малки разлики в кройката. Останалите цветове суичъри са унисекс. Всако худи има качулка и две джобчета отпред на лицето.

Като допълнителна екстра, предлагаме гръбчето на суичъра да бъде „настъпано“ от малки лапички, в зависимост от животното и породата, може да бъдат и няколко по-големи лапи.

Гръб на суичър с лапички
Гърбът на суичъра има малки лапички.
Суичър със снимка на кученце
Обработваме всяка снимка да има ефект на нарисувана картина. Така вашето животинче получава анимиран вид. Може да видите висококачествения печат на нашата машина. Щампите са безвредни, меки, не се напукват и не се лющят.
Можем да добавим всякакъв надпис към изображението. Някакво лично послание или по наша идея. На финала получавате худито опаковано в красива кутия, с мека хартия в подходящ цвят! Вашият неповторим подарък е готов за поднасяне. А на вас ви предстои да видите радостта на любимия човек!
Опаковка
Видео на продукт

Вижте видео на продукта Суичър със снимка

Вижте видеото на нашия продукт худи със снимка на домашен любимец.

Видео на продукт

Разгледайте видеото на продукта

Суичър със снимка на домашен любимец.

Разгледайте нашите категории продукти в онлайн магазина ни: MirelArt

Ако не намирате това, което търсите – изпратете запитване или ни се обадете.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете повече информация, може да се свържете с наш представител.

Телефон за връзка: 0899 10 77 62 – МирелАрт

e-mail: Info@mirelart.com

    Последвайте ни във Фейсбук