Posted on

Тематични рождени дни в студиото ни

Тематичен рожден ден в студио

Нашето ново предложение за вас и вашите деца! Тематичен рожден ден в студиото ни. Украса, декори, тениски всичко от нас! За един незабравим празник, който ще увековечим с прекрасни кадри. Тази година сме на вълна рожден ден на тема Батман!

Да започнем с определянето на темата

Какво вълнува детето ви тази година? Има ли вече ясна представа с кои герои иска да посрещне рождения си ден? Разпитайте го подробно и ни опишете, каква е темата която да изработим.

Нашият герой Матео, тази година избра Батман! За една година всичко се променя и от Соник, преминаваме на следващия етап от предпочитания на детски супер герои. Мама и тате се свързаха с нас отново и ето ни с рожден ден на тема Батман!

Тематичен рожден ден в студио
Матео на пет! Тениски, декори и заснемане – всичко от нас! А защо не и почерпката?
Заснемане на рожден ден в студио
Бихме дали всичко за тази детска усмивка! Всяко усилие си струва, за да зарадваме малките ни гости!

Какво е нужно, за да организираме и вашия рожден ден?

На първо място да сте близо до нашето студио. Намираме се на 10 минути от град Пловдив. Второто важно условие е да имаме достатъчно време, за да подготвим студиото за предстоящия празник. Трябва да се има предвид, че студиото се ползва през цялото време и е необходимо плануване в графика, за да можем да подготвим сцената според изискванията на темата.

Снимките в студиото са хубав спомен, на ключовите моменти от един празник, селектирани, без излишни кадри, както често се получава при заснемане на тържества с гости.

Тениските, които изработваме остават за вас! Те са по индивидуален размер и проект. Разполагаме с богата гама цветове.

Възможно е да се донесат и лични вещи, играчки, истинска торта, балони и други. 

Ако нашето местоположение не ви е удобно, разбираме, че не всеки живее до Пловдив, бихме могли да изработим тематични рождени дни за рождения ден и да ги изпратим с куриер. Може да се изработят и празнични знаменца, рамки с герои, бутафорни торти и други елементи подходящи за вашия празник, където и да се намира.

Тениските, които използваме за печат са изработени от 100 % памук, щампите са безвредни и не предизвикват алергии. Изключително качествен печат на изображението и дълъг живот на щампата. Препоръчително да се перат обърнати наобратно, с щампата навътре, на 30 градуса, комбинирани само с бяло пране. Възможна е изработка на тениски с различни цветове. Размери на тениските от XS до XXL, всички детски размери, включително и бебешки бодита.
Вижте Комплект семейни тениски за за рожден ден Батман в нашия онлайн магазин.

Разгледайте нашите категории продукти в онлайн магазина ни: MirelArt

Ако не намирате това, което търсите – изпратете запитване или ни се обадете.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете повече информация, може да се свържете с наш представител и да поискате среща на живо в удобно за двете страни време. Допълнително информация може да получите и по телефона.

Телефон за връзка: 0899 10 77 62 – МирелАрт

e-mail: Info@mirelart.com

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.

Последвайте ни във Фейсбук