Posted on

Тениска супер Баба

Тениска супер Баба
Тениски подходящи за деня на жената с дизайн за баба.

Тениска супер Баба е изработена по поръчка на наши клиенти. Представена е като мостра, но може да се изработи с различен дизайн, цветове и текст.

Даваме ви идея за подарък на баба. Ако предстои празник, рожден ден, юбилей, осми март или друг, тази тениска е подходяща, да зарадва вашата баба. Тениската може да се изработи с надпис за дядо, татко, мама или друг по желание. Дизайнът също е примерен, може да бъде с друг символ, цветове и тн. Предлагаме и различни цветове тениски, също с дамска и мъжка кройка, остро и кръгло деколте.

Като допълнение към тениската можем да предложим изработване и на чаша с лично послание, торба за пазар или калъфка за възглавница.

Направете оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ползван всеки ден.

Тениските са изработени от 100 % памук. Щампите са меки и много издръжливи, не са гумени, технологията е директен печат. Мастилата са екологични и не водят до алергии.

Възможни са всички размери тениски, модели – мъжки, дамски и детски.
Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Тениска супер Баба
Тениска супер Баба
Таблица с размери дамски тениски
Дамска тениска с леко вталена кройка и кръгло деколте.
Дамска тениска с леко вталена кройка и V-образно деколте
Можем да изработим тениска по поръчка и с Ваш различен дизайн. Ако харесвате нашите модели, може да поръчате, чрез формата за поръчка по-долу, като опишете кой модел тениска желаете и кой размер от посочените таблици:

Моля опишете подробно от каква индивидуална поръчка се интересувате и ще получите максимално пълен отговор на имейл. За да получите цена, задължително впишете желаните от Вас размери на продукта.