Posted on

Тениска със снимка

Тениска със снимка на дете

Тениски със снимка подходящи за всеки повод

или просто ако сте луди по децата си и искате да носите чудесните им портрети върху тениска.

Тениска със снимка може да бъде не само с вашето дете, може да бъде с домашни любимци, весели надписи към тях или послание, което искате тениската да носи и да предава на околните. Представената тениска е на дете, заснето от наш фотограф и изработено като тениска.

Забележете прекрасното качество на печат на снимката върху тениска, колко е наситен и реалистичен. За целта е важно снимката да бъде качествена, желателно да не е минавала през социалните мрежи.

Тениската със снимка е добра идея за подарък.

Ако предстои празник, рожден ден, юбилей, осми март или друг, тази тениска е подходяща, да зарадва вашите близки хора. Предлагаме и различни цветове тениски, също с дамска и мъжка кройка, остро и кръгло деколте.

Като допълнение към тениската можем да предложим изработване и на чаша с лично послание, торба за пазар или калъфка за възглавница.

Направете оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ползван всеки ден.

Тениските са изработени от 100 % памук. Щампите са меки и много издръжливи, не са гумени, технологията е директен печат. Мастилата са екологични и не водят до алергии.

Възможни са всички размери тениски, модели – мъжки, дамски и детски.
Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Тениска със снимка
Тениска със снимка на дете
Таблица с размери дамски тениски
Дамска тениска с леко вталена кройка и кръгло деколте.
Таблица с размери на детски тениски
Дамска тениска с леко вталена кройка и V-образно деколте
Тениски мъжки размери
Таблица с размери на мъжки тениски
Можем да изработим тениска по поръчка и с Ваша снимка. Ако харесвате нашите модели, може да поръчате, чрез формата за поръчка по-долу, като опишете кой модел тениска желаете и кой размер от посочените таблици. Прикачете най-хубавата снимка, която желаете да отпечатаме: