Posted on

Тениски за детска градина „Мир“ – Стилни и удобни, с щипка творчество!

Тениски за детска градина Мир
Представяме ви поредната детска градина, която ще облечем с уникални тениски, създадени специално за нея. Детска градина „Мир“ са новите ни клиенти, които ще се радват на еднакви тениски за целия персонал.

Дизайнът на тениските, разбира се, е по поръчка, съобразен с желанията на екипа на градината. Логото е съобразено с името на градината.

Представяме ви нашата колекция от тениски, специално изработени за екипа на детската градина „Мир“.

Тениските са:
Изработени от висококачествени материали – 100% памук, които са меки, дишащи и удобни за носене. С модерен дизайн, съобразен с вкуса на екипа, дамски кройки или унисекс. Предлагаме пълна гама от размери.
С логото на детска градина „Мир“, което е създадено специално за поръчката, от наш дизайнер.

Вярваме, че екипните тениски могат да имат много предимства:


Създават чувство за единение и принадлежност. Когато екипът е облечен еднакво, това може да помогне за изграждането на по-силна връзка между членовете му.
Повишават професионализма. Тениските с лого на детската градина ще придадат професионален вид на екипа и ще покажат на родителите, че те са ангажирани с работата си.
Улесняват комуникацията. Тениските с лого могат да бъдат чудесен начин за разпознаване на членовете на екипа, когато децата и родителите се нуждаят от помощ.
Създават по-забавна и приветлива атмосфера. Когато екипът е облечен с цветни и забавни тениски, това може да създаде по-позитивна атмосфера в детската градина. Поръчайте тениски за персонала на вашата детска градина още днес! Ако нямате подходящо лого, ние ще създадем за вас такова и ще получите файла, като подарък! Това е чудесен начин да покажете своята подкрепа за екипа и да им осигурите стилно и удобно работно облекло.
Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите - ширина х височина в см.