Posted on

Тениски Супермен

3D Тениска Супермен
Представяме Ви колекция с тениски Супермен, предназначена за мъже и деца. Тениските могат да се изработят в различни цветове, според избора на клиента. Налични са всякакви размери, както в детската номерация така и в мъжката.

Подготвили сме за Вас различни варианти на 3D тениски със символа на Супермен. Разгледайте предложените модели.

Тениските са изработени от 100 % памук. Щампите са меки и много издръжливи, не са гумени, технологията е директен печат. Мастилата са екологични и не водят до алергии. Подходящи и за малки деца.

Тениска Супермен
Тениска Супермен с тъмно червен символ. Висококачествена щампа с 3D ефект.
Бяла тениска Супермен
Бяла тениска Супермен с оригиналния знак.
Тениска Супермен
Черна тениска Супермен с оригиналния знак. 3D символът изпъква добре на черна тениска.
Тениска Супермен Черно бяло
Черна тениска Супермен с различен модел щампа. Щампата не се набива на очи, а остава загадъчна докато не се вгледате в нея.
Тениска Супермен
Черна тениска Супермен, която ще се скъса всеки момент. Щампата имитира скъсване на тениската, преди да се покаже Супермен отдолу.
Тениска Супермен
Тениска Супермен със светъл символ. Светлата щампа изпъква върху тъмната тениска
Тениска Супермен
Тениска Супермен с модерен 3D символ. Подхожда идеално на черната тениска.
Тениска Супермен
Черна тениска с 3D щампа Супермен. Наподобява напукана материя, сякаш тениската ще се скъса всеки момент. Допълнителният 3D ефект подсилва идеята за Супермен.
Тениска Супермен
Черна тениска с 3D щампа Супермен. Оригиналният символ, но черно бял. За по-дискретна визия.
Тениски мъжки размери
Можем да изработим тениска по поръчка и с Ваш различен дизайн. Ако харесвате нашите модели, може да поръчате, чрез формата за поръчка по-долу, като опишете кой модел тениска желаете и кой размер от посочените таблици:

Моля опишете подробно от каква индивидуална поръчка се интересувате и ще получите максимално пълен отговор на имейл. За да получите цена, задължително впишете желаните от Вас размери на продукта.