Posted on

Уникална тениска за деня на жената

Тениска за жената
Изработихме за вас тениска с уникален дизайн, благодарение на Цвети Арт, която изработва картини с камъни и любезно предоставя фотографията, за да изработим прекрасни 3D щампи за тениски с различна тематика.

Тениските са подходящи и за всяка жена. Ако търсите подарък за любимата жена – това е чудесен вариант, тениската може да се изработи и с надпис по желание.

Ако искате да зарадвате жената до вас, вашата майка, баба, сестра, леля или любима, не се колебайте. Нашите уникални тениски са отличен вариант. Може да комбинирате прекрасните тениски с чаша със същата щампа и надпис по желание. Проявете въображение и изберете подходящ текст за вашия уникален подарък. Ако искате ние ще ви предложим варианти за текст с индивидуално послание.

Тениските са изработени от 100 % памук. Щампите са меки и много издръжливи, не са гумени, технологията е директен печат. Мастилата са екологични и не водят до алергии.

Тениска за осми март
Тениска с надпис "Най-добрата майка! Обичам те!
Тениска за жената
3D щампа изработена от картина с камъни.
Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Последвайте Цвети Арт във Фейсбук.

Още тениски с щампи от картини с камъни може да разгледате в категорията Колекция тениски Цвети Арт.

Таблица с размери дамски тениски
Дамска тениска с леко вталена кройка и кръгло деколте.
Дамска тениска с леко вталена кройка и V-образно деколте
Можем да изработим тениска по поръчка и с Ваш различен дизайн. Ако харесвате нашите модели, може да поръчате, чрез формата за поръчка по-долу, като опишете кой модел тениска желаете и кой размер от посочените таблици:

Моля опишете подробно от каква индивидуална поръчка се интересувате и ще получите максимално пълен отговор на имейл. За да получите цена, задължително впишете желаните от Вас размери на продукта.