Posted on

Услуги за детски градини и училища

Представяме Ви нашата дейност, която е директно насочена към детски градини и училища, с цел по-голямо удобство в реализирането на различни проекти свързани с дейностите на учрежденията.

Предимството на МирелАрт е в разнообразието, което предлагаме. Можем да покрием голям диапазон от интереси, с минимална ангажираност от Ваша страна.

Какво предлагаме в МирелАрт?

Печат на тениски

за детски градини, с надписи, лога и други изображения по избор.
Възможно е печат на цветни лога, пълноцветен печат, който е изключително качествен и издръжлив на пране, тестван е многократно от нашите клиенти. Освен печата, предлагаме и ИЗРАБОТВАНЕ НА ЛОГА, щампите и файловете за печат на тениски, ако нямате подходящи такива. Можем да направим вашите уникални тениски, за събития, празници, игри и други. Може всяка една група да бъде с различни разпознаваеми тениски, с изображение което е символ на групата или друго. За всеки отделен случай може различни тениски, все пак цената е изключително изгодна.
Тениски за детски градини
Цяла детска градина с еднакви тениски с красиви лога.

Защо да изберете нашите тениски?

Нашите тениски са от 100 % памук, плътни и много издръжливи на пране. Възможно е и сушене в сушилня, но не е препоръчително, все пак скъсява живота на тениската. По спецификации прането трябва да е на 30 градуса, тениската обърната наопаки, ако е бяла, само с бяло пране. Печат – дигитален, директен, много мек, екологични мастила, не предизвикват алергии. Чисти екологични тениски, подходящи за всяка възраст.

Фотографски услуги

Разполагаме с фотографи с постоянна ангажираност към фирмата ни, които са на разположение за професионално заснемане на Вашите тържества, състезания, снимки с дядо Коледа, мероприятия и други дейности, които изискват документиране. Не пренебрегвайте важността на един качествен архив от снимки. Родителите на децата също остават много доволни от едно такова заснемане, те виждат децата си в действие. Цената е съвсем приемлива, за да бъде причина, за липса на фотограф. Работим с няколко фотографа, за да попълним едновременно няколко графика за заснемане.

Има вариант и за ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ.

Всички фотографски и видео материали се качват на линк за споделяне, който достига лесно до всеки родител или учител.

Заснемане на Рожден ден в детска градина

Заснемане на РОЖДЕН ДЕН в детска градина.

Заснемането отнема не повече от 20 минути, а оставя толкова много незабравими спомени, запечатани в снимки.

Календари

Изработваме Каледнари /няколко модела/ за детски градини и училища. Предлагаме заснемане на децата в подходящи условия в детската градина, в удобно време за всички, както и дозаснемане на липсващи деца в нашето студио.

Понеже календарите са свързани директно с Коледните и Новогодишните празници е добре поръчките за заснемане да се извършват по-рано. Всеки родител получава лист за заявка, в който е описано подробно какво предлагаме за празничната кампания. Освен календари, предлагаме изработването на магнити, картини от канава или арт картон с изображението на детето, допълнителни снимки, чаши и коледни топки и други. Всяка капмания има собствена оферта и лист за заявка за всички родители. Попълването разбира се е по желание и участват само тези които имат интерес от услугите ни. Кампанията е така организирана, че да бъде в удобство на родителите и да им спести излишно търсене на подаръци за близки, роднини и други. Цените за детски градини и училища са с отстъпка. Стремим се за една кампания всичко да се извърши в един ден, за да бъде удобно и на учителите. От опита ни можем да споделим, че заснемането на 100 деца за Коледна кампания отнема около 2 часа.

Ако желаете да получите предложение за Вашата детска градина или училище, е добре да ни потърсите до края на септември, за да ви включим в предварителния списък. Офертите ще се изготвят през октомври.

Изработката на всички предложения се извършват с един и същи кадър на детето, така се спестява време, за да не нарушаваме обичайните процеси в заведението.

Календари за детски градини
Календари за детски градини, четирилистни с една снимка размер 13х18.
Коледни топки със снимка
Коледни топки със снимка от двете страни. Може от едната страна да е пожелание или поздрав.
Чаши със снимка за Нова година
Чаши със снимка за Коледа и Нова година.
Картина върху картон
Красиво пано. Снимка върху Арт картон, опънат върху подрамка, готово за окачване на стена.

Фотокниги

По случай завършването на подготвителните групи и завършване на начално образование организираме заснемане на децата и изработка на фотокниги. Заснемането се извършва през месеци март – април, за да има достатъчно време за дизайн и изработване на самите книги. Възможно е и по-късно, но тогава книгите ще бъдат раздадени след официалната дата и тържеството, които най-често са около 25 май.

Изработването на фотокнига е прецизен и бавен процес, затова е необходимо повече време. Освен фотокниги, предлагаме и възможност за отпечатване на снимки от желаните кадри на децата. Заснемането може да бъде осъществено на открито в самата детска градина или училище. Фотокнигите са с твърди корици и твърди страници.

Погледнете видеото, за да добиете представа:

Изграждане на сайтове и поддръжка

Екипът ни за поддръжка на нашите сайтове и онлайн магазини предлагат изграждане на платформи, сайтове, места за споделяне на снимки и други за всяка отделна дейност или като цяло на детската градина или училище, клас, група и други. Ако нямате интернет сайт или собствена платформа за работа с учители и родители, може да се възползвате от нашите услуги. Възможно е цялостно изграждане и поддръжка или обучение на желаещ от Вашия персонал, който да изпълнява тази функция. Поддръжката на вече изградените сайтове се извършва според предварително уговорен план и график. Писане на статии, фотографии, качване на всякакви материали се извършва от нашите уеб дизайнери.

Изработваме и портфолиа на учители, единични страници и други.

Възможни са фиксирани цени за платформа или на абонамент.

На кратко нашите предимства:

– Всичко на едно място.

– Бързо реагиране, кратки срокове.

– Голямо разнообразие от продукти, възможности и идеи.

– Качествени материали и перфектна изработка.

– Минимална ангажираност от Ваша страна.

– Големи отстъпки за детски градини и училища.

Как да се свържете с нас?

Ако желаете повече информация, може да се свържете с наш представител и да поискате среща на живо в удобно за двете страни време. Допълнително информация може да получите и по телефона.

Телефон за връзка: 0899 10 77 62 – МирелАрт

e-mail: Info@mirelart.com

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.

Последвайте ни във Фейсбук