Posted on

Фотосесия за бременни

Фото сесия за бременни

В МирелАрт използваме услугите на фото студио Инфинити за всички наши снимки, както и за заснемането на пейзажи за фототапети. Затова искаме да ви покажем какво правят те в студиото

Фотосесия за бременни.

Във Фото студио Инфинити предлагаме заснемане на бременни жени и рисуване с боички по коремчетата. Работим съвместно с художничката и дизайнерка Цвети Копринкова и графичен дизайнер Александра Матова. Чрез тяхна помощ можем да нарисуваме коремчето на всяка бременна с оригинална и уникална картина, която да заснемем след това за спомен на семейството. Това е една интересна и доста вълнуваща фото сесия. Разкажете ни как си представяте вашето коремче и ние ще го нарисуваме.
Подобна фото сесия отнема около 2 часа, в зависимост от желаната картина за рисуване, геройче, надпис или друго. Можем да предложим и оригинални надписи за корема, както и фото сесия за бременни, която да включва и другите членове на семейството. Има много интересни предложения и в интернет, така че сме на разположение за идеи и заснемане.

Фото сесия за бременни с продължение.

Щура Фото сесия за бременни с продължение.
Щура Фото сесия за бременни с продължение.

Фотосесията за бременни с нарисувана бомба се извършва на два пъти. Един път по време на бременността, за предпочитане в по-напреднал месец. Предлагаме грим на бъдещата мама, рисуване по коремчето с безвредни пастели специално за тази цел и заснемане на няколко тематични кадъра. При втората ни среща бебчо вече се е родил, може да бъде на възраст от 1 до 3-4 месеца, отново следва грим и дорисуване на „щетите“ от гръмналата бомба. Предлагаме също и оформяне на целия външен вид на сцената. Всички участници са със същите дрехи, както и по време на първата фото сесия. Разбира се, възможни са и разминавания, поради дългия период, който е отминал, но това не е толкова фатално за фото сесията.
На финала резултатът е на лице. Весели спомени от едно студийно приключение.

Рисуване по коремчета на бременни.

Показаните снимки са само за пример, заснети са с телефон от Цвети, която ги е нарисувала. Оригиналните фотографии са собственост на нашите клиенти.
Бременно коремче с ангелче. Рисуване по бременни коремчета за фото сесия.

Прасчо върху бременно коремче.

Рибката Флаундър нарисуван върху бременно коремче.

Бременно коремче с Туити, готови за заснемане.

Подходящи бременни жени за такава фото сесия са от 7 месец нагоре.
Може да ни пишете или да се свържете директно с фотографа на телефон: 0899 107 762.
Не го оставяйте за последния момент, такава фотосесия изисква подготовка и оставя незабравими спомени.
Фото студио Инфинити във Фейсбук

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите - ширина х височина в см.

Последвайте ни във Фейсбук