Posted on

Футболни тениски

Футболна тениска Левски
Изработваме по поръчка различни памучни тениски с дизайн на футболни отбори, възможно е различен и уникален дизайн или от предоставен файл от клиентите.

Различни футболни тениски за фенове

Представяме ви дизайн на различни тениски с футболни отбори, като също можем да изработим и по поръчка, с различни щампи или изработени от наш дизайнер. Извършваме бързи поръчки и доставки, в зависимост от натовареността ни, ако поръчката ви е спешна, моля консултирайте се с наш представител по телефона, дали ще бъде спазен срокът.

Ако желаете можем да направим и комплект тениска с футбулно лого и чаша на същата тема. За целта ни пишете или се обадете по телефона, за да обсъдим вашата идея.

Разгледайте тениските, които сме изработвали до момента. Тениска на ФК Ботев, ФК Левски, Арсенал, Реал мадрид и други. Тениските които използваме за печат са от 100 % памук, много плътни, на практика нямат износване. Щампите са директен печат, меки, гъвкави, не дразнят кожата, не стоят като гумени и груби. Много приятни за носене. Може да се изработят различни тениски със спортни лога или футболни тениски, бели, черни или различни цветове. Размерът на щампата също е по желание. Предлагаме печат на лицето на тениската, също и на гърба, щампите може да са с различен размер на гърба и отпред.

Можем да изработим дамски и детски футболни тениски. Само трябва да изберете от посочените таблици с размери. Разполагаме с всички размери:

Таблица с размери дамски тениски
Размери дамска таниска с кръгло деколте
Тениски мъжки размери
Размери мъжки тениски
Размери детска тениска - унисекс
Размери дамска тениска с V-образно деколте
Тениска на Ботев
Дизайнерска тениска на ФК Ботев
Тениска Левски
Дизайнерска тениска на ФК Левски, номер 9
Тениска Реал Мадрид
Тениска с логото на Реал Мадрид
Тениска Левски
Тениска с логото на ФК Левски
Тениска Арсенал
Тениска с логото Арсенал, малко лого

Разгледайте наличния каталог със спортни тениски:

Спортни тениски

Последвайте ни във Фейсбук

Ако не намирате вашата тениска, може да се свържете с нас:

Опишете подробно от какъв вид услуга се интересувате. Не забравяйте да запишете и размерите – ширина х височина в см.