Posted on

Чаша за фризьорка

Чаша за фризьори

Чаши за различни поводи с идеи от клиенти и наша реализация

Ако искате да направите чудесен подарък на вас или любими хора, изпратете ни за какъв повод е, каква е идеята и ние ще направим дизайн на чаша специално за вашия случай. Така се получи и тази весела чаша за бъдеща фризьорка. Всеки ден ще си пие любимата напитка със спомен и мисъл 3а нейната приятелка. Посланието също не е за подценяване.

Чашите могат да съдържат различни послания, пожелания и надписи.

Чашите със снимка са с чудесно качество на печат, порцеланови са, бели на цвят и може да се изработи най-различен дизайн.

Чаша с индивидуален дизайн е оригинален и мил подарък, създаден специално за вас!

Подходящи са за всякакъв повод, дори и без повод. Представете си всяка сутрин да пиете кафето си в чаша с послание от любимите на сърцето ви.

Можем да изработим и комплект от няколко чаши свързани по смисъл или като допълнение към чашата може да се изработи и тениска със същия дизайн и послание по желание.

Направете оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ползван всеки ден.

Чашите са порцеланови, бели на цвят. Щампите са цветни и много издръжливи. Мастилата са екологични и не водят до алергии. Чашите са подходящи за микровълнова печка и миялна машина. Имат чудесен гланц. Чашите се изработват с дизайн от двете страни или цял обикалящ цялата чаша.

Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Можем да изработим чаша по поръчка и с Ваша идея. Опишете подробно случая за който искате да направите подарък, каква е идеята Ви или посланието и ние ще ви предложим подходящ дизайн.