Posted on

Чаша с Мандала

Чаша с Мандала
Да имате чаша с Мандала е чудесна идея. Сложете в нея любимата си напитка и ще се насладите на положително заредена енергия за вашето тяло. Всички сме наясно с магическите свойства на Мандалата, затова няма да се спираме надълго и нашироко на тази тема…

Но представете си, ако можете да изпиете вода заредена с магическа Мандала?

От една страна ще се наслаждавате на Мандалата докато държите чашата, докато е на бюрото ви или просто пред очите ви, от друга страна напитката вътре ще се зареди според смисъла на самата Мандала. Изберете вашата Мандала и ние ще я поставим върху чаша. Може да разгледате и нашите готови предложения на чаши с Мандали.

Ако искате да направите подарък на любим човек или на вас самите, разгледайте и комплектите ни Тениски и чаши с Мандали. Изберете най-подходящата според случая и нуждата, която имате и се възползвайте от магическото им въздействие.

Чашите с които работим са порцеланови, бели, 330 мл. Щампите са много издръжливи, дори в миялна машина. Цветовете са наситени и ярки. Имат чудесен гланц и са истинска наслада за клиентите ни.

Разгледайте комплектите ни тениска и чаша с Мандала. Може да поръчате и комплекти с различни видове Мандали.

Можем да изработим чаша по поръчка и с Ваш различен дизайн. Ако харесвате нашите модели, може да поръчате, чрез формата за поръчка по-долу, като опишете кой модел чаша желаете.

Моля опишете подробно от каква индивидуална поръчка се интересувате и ще получите максимално пълен отговор на имейл. За да получите цена, задължително впишете желаните от Вас размери на продукта.