Posted on

Чаши със снимка

Коледни чаши със снимка

Чаши със снимки на деца, любими хора, домашни любимци и други

Ако искате да направите чудесен подарък на вас или любими хора, изпратете ни тяхна снимка и ние ще направим дизайн на чаша специално за вашия случай.

Чашите със снимка могат да съдържат и различни послания, пожелания и надписи.

Чашите със снимка са с чудесно качество на печат, порцеланови са, бели на цвят и може да се изработи най-различен дизайн. За целта е важно снимката да бъде качествена, желателно да не е минавала през социалните мрежи.

Чаша със снимка е оригинален и мил подарък

Подходящи са за всякакъв повод, дори и без повод. Представете си всяка сутрин да пиете кафето си в чаша със снимка на любимите на сърцето ви.

Можем да изработим и комплект от няколко чаши свързани по смисъл или като допълнение към чашата може да се изработи и тениска със същата снимка и посление по желание.

Вижте Тениски със снимка.

Направете оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ползван всеки ден.

Чашите са порцеланови, бели на цвят. Щампите са цветни и много издръжливи. Мастилата са екологични и не водят до алергии. Чашите са подходящи за микровълнова печка и миялна машина. Имат чудесен гланц. Чашите се изработват със снимки от двете страни, може да са две различни снимки.

Последвайте ни във Фейсбук: МирелАрт

Коледна чаша със снимка
Коледна чаша със снимка на дете
Чаша със снимка
Чаша със снимка за осми март
Коледни чаши със снимки
Коледни чаши със снимки
Можем да изработим чаша по поръчка и с Ваша снимка. Прикачете най-хубавата снимка, която желаете да отпечатаме, ако желаете чаша с две различни снимки, прикачете ги като отделни съобщения.